Κωδικός: EPCR05

EPCR05 ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1 DIN /ΔΙΠΛΟ USB/MICRO SD

EPCR05 ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1 DIN /ΔΙΠΛΟ USB/MICRO SD ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: - ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - FM ΜΕ 18 ΣΤΑΘΜΟΥΣ - ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ MP3 / WMA - ΘΕΣΗ ΓΙΑ USB/ TF ΚΑΡΤΑ/AUX-IN - ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ LCD - ΣΙΓΑΣΗ - ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥ ΕΞΟΔΟΥ 50* 4W - 5 ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΙΣΩΤΗΣ (POP, ROCK, CLAS, JAZZ, FLAT) - BLUETOOTH (ΑΠΑΝΤΗΣΗ & ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΗΣΗΣ +...

Τιμή 37,90 €
Παραδοση σε 3 με 7 εργασιμες μερες
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
ΛΑΜΠΕΣ LED H4 FLIP CHIP USA 12/24V 6000K EPLH32
  • ΛΑΜΠΕΣ LED H4 FLIP CHIP USA 12/24V 6000K EPLH32
  • ΛΑΜΠΕΣ LED H4 FLIP CHIP USA 12/24V 6000K EPLH32
  • ΛΑΜΠΕΣ LED H4 FLIP CHIP USA 12/24V 6000K EPLH32

ΛΑΜΠΕΣ LED H4 FLIP CHIP USA 12/24V 6000K EPLH32

EPLH32

eplh20cΛΑΜΠΕΣ LED H4 FLIP CHIP USA 12/24V 6000K

Κωδικός: EPLH32

57,90 €
με ΦΠΑ
46,69 € tax excl.
Ποσότητα
Παραδοση σε 3 με 7 εργασιμες μερες

Περιγραφή

Το FLIP CHIP LED είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία συναρμολόγησης LED που εξαλείφει πολλά ελαττώματα από τα οποία χαρακτηρίζονται οι συνήθεις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην αγορά. Βασικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας FCLed:
• ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
• ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΩΤΟΣ
• ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ
• ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

1. Σε συμβατικές λαμπες LED δίνεται σημαντική ποσότητα θερμότητας μέσω του μπροστινού μέρους της λάμπας.
2. Στον τύπο Flip Chip της δίοδος επιτεύχθηκε η παροχή της μεγαλύτερης ποσότητας θερμότητας μέσω της βάσης που επιτρέπει την αποδοτικότερη θερμότητα.
Η συμβατική λάμπα υποδεικνύει υψηλή αντοχή στη θερμότητα λόγω χαμηλής αγωγιμότητας της βάσης. Σημαντικές ποσότητες θερμότητας εκπέμπονται μέσω του μπροστινού μέρους της λάμπας και στη συνέχεια εξαπλώνονται στον αέρα.

Η τεχνολογία LED Flip Chip Led χρησιμοποιεί την θερμοαγώγιμη βάση με μεταλλικές επαφές, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας καλύτερος τρόπος για την καλύτερη απόδοση της θερμότητας μέσω της βάσης. Χάρη σε αυτή τη λύση η λάμπα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία FLIP CHIP LED είναι πολύ πιο κρύα. Επιτρέπει την εγκατάλειψη μεγάλων, ακριβών ψύκτων καθώς και περισσότερη ελευθερία στο σχεδιασμό λύσεων φωτισμού. Το πρόβλημα με την εξαγωγή φωτός από το τσιπ είναι οι μεταλλικές επαφές που καλύπτουν μέρος της επιφάνειας που εκπέμπει φως. Στις παραδοσιακές λυχνίες LED η απώλεια που συνδέεται με την παραδοσιακή μέθοδο συναρμολόγησης φθάνει ακόμα και το 20%. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει στη μέθοδο συναρμολόγησης τεχνολογίας FLIP CHIP στην οποία τα τσιπ LED συνδέονται με καλώδιο.

Πλεονεκτήματα FCLed:
• Μείωση βάρους και μείωση των τιμών του τελικού φωτιστικού χάρη στην παραίτηση από βαριές και ακριβές ψύκτρες.
• Μεγάλη διάρκεια ζωής (60 000 ώρες εργασίας)
• Ολόκληρος ο φωτισμός επιφάνειας αντί για σημειακές πηγές που είναι χαρακτηριστικές για τις παραδοσιακές λάμπες και τις λυχνίες ισχύος
•Απόλυτα επίπεδη μονάδα φωτισμού που επιτρέπει τη χρήση καινοτόμων μεθόδων στερέωσης

Χάρη στη μοντέρνα τεχνολογία με τη χρήση των διόδων FLIP CHIP καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα μικρό μέγεθος λαμπτήρα (ο μικρός άξονας του λαμπτήρα επιτρέπει την εγκατάσταση σε πολύ μικρούς προβολεις - για παράδειγμα στο Fiat Punto II, όπου οι περισσότερες λάμπες LED είναι πολύ μεγάλοι).
Λάμπες LED που χρησιμοποιούνται για αυτοκίνητα με συστήματα CANBUS (για παράδειγμα τα Opel δεν εμφανίζουν το σφάλμα του καυσαερίου). Η υψηλή φωτεινή απόδοση των διόδων FLIP CHIP μαζί με μια υψηλή ένταση των 2.45 αμπέρ (μεγάλη ακτίνα) και 2.2 αμπέρ (μικρή ακτίνα) σε 14.4 volts μας επέτρεψε να αποκτήσουμε φωτεινότητα πάνω από 5000lm από μια λάμπα.
Μικρή κατασκευή, στενό άξονα του λαμπτήρα και πολύ υψηλή φωτεινότητα είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτών των λάμπων.

Τύπος H4
Χρώμα 6000K (ΨΥΧΡΟ ΛΕΥΚΟ)
Τύπος διόδου FLIP CHIP
Φωτεινότητα 5000lm / λάμπα
Ισχύς 34W
Τάση λειτουργίας 9V - 32V
Θερμοκρασία λειτουργίας -40°C to + 50°C
Canbus Ναι
Αφαιρούμενη βάση Ναι
Για δημόσιους δρόμους Οχι
Εγγύηση 12 Μήνες
Λεπτομέρειες προϊόντος
EPLH32
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook